Tarjouksessa nyt

Kuulumme Avainapteekkeihin ja tarjoukset voit tarkistaa täältä:

https://www.avainapteekit.fi/tuotteet/avainasiakastarjoukset

Lisäksi apteekkimme omat tarjoukset näet tästä:

Lierac Hydragenist geelivoide ja naamio huippuedullisesti

Geelivoide: Kevyt kosteusgeelivoide normaalille ja sekaiholle. Sisältää riisipuuteria, joka jättää ihon mattapintaiseksi. Kosteuttaa tehokkaasti ja iho tuntuu pitkään raikkaalta. Voidaan käyttää aamuin illoin kasvoille ja kaulalle.

Naamio: Syväkosteuttava naamio, joka heleyttää ihoa sekä silottaa juonteita. Palauttaa iholle sen täyteläisyyden. Sopii kaikille ihotyypeille. Käytetään 1-2 kertaa viikossa.

50 ml + 75 ml

39,90 (norm. 75,21)

Fiilus Vahva

Vahva maitohappobakteerivalmiste lapsille ja aikuisille. Sisältää 10 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG-maitohappobakteeria. Sopii hyvin esimerkiksi antibioottikuurin yhteyteen tai matkalle mukaan. Kapseli on kasviperäinen. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

10 kaps.

7,90 (norm. 9,45)

Lacta Pro

Maidon aiheuttamaan vatsan turvotukseen, ilmavaivoihin ja kipuun. Sisältää laktaasi-, proteaasi- ja lipaasientsyymejä, jotka pilkkovat maidon laktoosia, heraproteiinista beta-laktoglobuliinia ja rasvaa. Entsyymit toimivat happamassa mahalaukussa sekä neutraalissa ohutsuolessa. Sopii laktoosi-intolerantikoille ja maidon aiheuttamiin vatsavaivoihin, joiden syy ei ole laktoosi.

30 kaps

12,90 (norm. 15,12)