Tarjouksessa nyt

Kuulumme Avainapteekkeihin ja tarjoukset voit tarkistaa täältä:

https://www.avainapteekit.fi/tuotteet/avainasiakastarjoukset

 

Atopik Sensitive -20 %

Kotimaiset Atopik-tuotteet sisältävät keramideja, lipidejä, aminohappoja, prebiootteja ja vitamiineja. Raaka-aineet on valittu ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisesti herkkää ihoa. Atopik-sarja onkin tarkoitettu herkälle iholle, mutta tuotteet sopivat erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Atopik Sensitive -sarjan teho perustuu luomukauran hoitavaan ominaisuuteen. Koko sarja on vegaanista luonnonkosmetiikkaa ja gluteenitonta.

Lierac Mesolift voide

Kirkastava vitamiini- ja mineraalivoide väsyneelle iholle. Sisältää raikkaan sekoituksen A-, C-, E-, B5- ja B6-vitamiineja, rautaa, kalsiumia, magnesiumia, kuparia, sinkkiä ja mangaania, jotka toimivat tehoaineita yhdessä hyaluronihapon kanssa. Hoitovoide poistaa sameuden iholta ja saa sen hehkumaan energisenä ja kosteutettuna.

50 ml

36,90 (norm. 46,00)

Lierac Mesolift seerumi

Väsymyksen merkejä poistava seerumi kasvoille. Kirkastava vitamiini- ja mineraaliseerumi väsyneelle iholle. Sisältää A-, C-, E-, B5- ja B6-vitamiineja, rautaa, kalsiumia, magnesiumia, kuparia, sinkkiä ja mangaania, jotka toimivat tehoaineita yhdessä hyaluronihapon kanssa. Seerumi poistaa sameuden iholta ja saa sen hehkumaan energisenä ja kosteutettuna.

30 m l

41,90 (norm. 50,60)

Devisol Mix D-vitamiini

Helposti suussa hajoava purutabletti. Sisältää 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Sisältää kolmea makua: mansikka, banaani ja päärynä. Tuote makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, joten se on hammasystävällinen. Laktoositon, gluteeniton ja liivatteeton. Valmistettu Suomessa.

200 tabl.

15,35 (norm. 18,06)

Multivita Omegalive Juniori

Pureskeltava appelsiinin ja sitruunan makuinen kalaöljyvalmiste erityisesti lapsille. Geelimäinen koostumus. Sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. Sisältävät ainoastaan luonnollisia väri- ja aromiaineita.

45 tabl.

14,24 (norm. 16,76)