Tarjouksessa nyt

Kuulumme Avainapteekkeihin ja tarjoukset voit tarkistaa täältä:

https://www.avainapteekit.fi/tuotteet/avainasiakastarjoukset

 

Vedenkestävä laastari

Erittäin ohut, vedenpitävä ja hypoallergeeninen liimapinta. Haavatyynyssä haavaan tarttumaton pinta. Ei sisällä lateksia eikä PVC:a.

20 kpl

2,50 (norm. 2,94)

Ratiopharm Nesteytys

Nesteytys Ratiopharm on tarkoitettu neste- ja suolatasapainon säätelyyn. Sopii hyvin esimerkiksi rankan urheilusuorituksen jälkeen tai ripulin yhteyteen tai muuhun nestevajaukseen kuten runsaan hikoilun tai liian vähäisen nestemäärän nauttimisesta johtuvaan heikotukseen. Valmiissa juomassa on glukoosia ja elektrolyyttejä. Annostus on 1 poretabletti 2 desilitraan vettä.

Nesteytys Ratiopharm onkin henkilökuntamme luottotuote helteiden aikana! Poretabletteja voi myös sujauttaa helposti omaan juomapulloon – puolita tabletti ensin, jotta se mahtuu pullon suusta.

10 poretabl.

8,90 (norm. 13,63)

Remescar Crow’s Feet

Silmänympärysiholle tarkoitettu pikakaunistaja. Tuote silottaa, kiinteyttää ja tasoittaa ihon pintaa. Tuote on hajusteeton.

8 ml

29,90 (norm. 36,65)

ACO 3 in 1 Micellar Cleansing Water

Kasvojen hellävaraiseen ja tehokkaaseen puhdistukseen. Poistaa meikin ja sopii myös herkälle iholle. Sisältää B5-provitamiinia ja hyaluronihappoa, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Tuotetta ei tarvitse huuhdella vedellä. Hajusteeton.

200 ml

11,55 (norm. 13,60)

Sebamed 300ml pesunesteet (pumppu)

Sopii ohuelle, herkälle ja kuivuuteen taipuvaiselle iholle. Hellävarainen ja miellyttävän tuoksuinen. Sopii päivittäiseen pesuun kasvoille ja vartalolle sekä käsien pesuun. Saippuaton ja erittäin riittoisa.

300 ml

7,50 (norm. 8,51)

Aqualan L 200 g

Kosteuttava, monikäyttöinen perusvoide. Voidaan käyttää koko perheelle.

200 g

7,90 (norm. 10,14)