Kanta-asiakkuus

 

Liittyminen kanta-asiakkaaksemme on maksutonta ja helppoa. Kela-kortti, ajokortti tai muu henkilöllisyystodistus toimii asiakaskorttina.

Kanta-asiakasedut

 • Kokonaislääkityksen seuranta ja lääkkeiden sekä ravintolisien yhteisvaikutusten tarkistus
 • Kuukausittain vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset
 • Yli 50 euron ostoksesta (vapaakaupan tuotteet, ei lääkkeet) 5 euron etuseteli seuraavaa ostotapahtumaa (vapaakaupan tuotteet) varten
 • Reseptin uusiminen edullisesti, veloitus 2 euroa riippumatta reseptien määrästä
 • Alennus sairaanhoitajan palveluista –10 % (ei koske sarjakortteja eikä terveystarkastusta)
 • Hyvinvointitapahtumia apteekissa
 • Kohdennettu tiedottaminen apteekin tapahtumista ja tarjouksista

Kanta-asiakkaan keskittämisalennus

Kanta-asiakkaana hyödyt ostosten keskittämisestä. Vapaakaupan tuotteiden ja itsehoitolääkkeiden (ei reseptilääkkeet) ostot kerryttävät sinulle ostokertymää. Kertymätaulukon mukainen alennus koskee kaikkia normaalihintaisia vapaakaupan tuotteita (ei itsehoito- tai reseptilääkkeitä). Ostokertymä karttuu ostostesi yhteydessä, kun esität Kela-kortin kassalla. Kun kertymä oikeuttaa alennukseen, saat sen automaattisesti kassalla. Ostokertymä on kalenterivuosikohtainen.

Ostokertymätaulukko ja alennusprosentit

100 – 200 €        2 %

200 – 400 €       3 %

400 – 600 €       4 %

600 € ->             5 %

 

”Tilanne voi olla hankala, mutta harvoin mahdoton – autamme Sinua aina”

Liity kanta-asiakkaaksi

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille.

 • Kanta-asiakkaaksi liittyminen vaatii koko henkilötunnuksen. Apteekissa kanta-asiakkuus osoitetaan Kela-kortilla, ajokortilla tai muulla henkilöllisyystodistuksella.
 • Sopimusehdot

  Hyväksyn, että Asema Apteekki pitää ilmoittamistani tiedoista ja lääkeostoistani rekisteriä. Apteekki voi käyttää antamiani tietoja minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen, sekä lääkitykseni seurantaan. Tietoja ei ilman suostumustani luovuteta muuhun tarkoitukseen. Annan apteekille oikeuden hakea ajantasaiset Kela-korvaustietoni Kela:n sähköisen kyselypalvelun kautta reseptilääkkeitäni noudettaessa. Apteekki säilyttää lääkitystä koskevia tietoja kuluvan ja edellisen kalenterivuoden ajalta sekä perustietojani toistaiseksi. Apteekki sitoutuu poistamaan perustietoni rekisteristä, mikäli ilmoitan lopettavani kanta-asiakkuuteni. Apteekki voi poistaa perustietoni, mikäli en asioi apteekissa viimeisimmän kalenterivuoden aikana. Pidämme oikeuden meistä riippumattomasta syistä johtuviin sääntöjen muutoksiin. Tietosuojaseloste »