Kanta-asiakkuus

Liittyminen kanta-asiakkaaksi on helppoa. Kela-kortti, ajokortti tai muu henkilöllisyystodistus toimii asiakaskorttina. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun. Lue uusin Avainapteekki-lehti tästä.

Kanta-asiakasedut

 • Yli 50 euron kertaostoksesta (vapaakaupan tuotteet, ei lääkkeet) 5 euron etuseteli seuraavaa ostotapahtumaa varten (ei koske lääkkeitä, voimassa 6 kk)
 • Reseptin uusiminen terveysasemille edullisesti, veloitus 2 euroa/kerta riippumatta reseptien määrästä.
 • Alennus sairaanhoitajan palveluista -10 %
 • Kohdennettu tiedottaminen apteekin tapahtumista ja tarjouksista
 • Kanta-asiakkaan keskittämisalennus
  • Vapaakaupan tuotteiden ja itsehoitolääkkeiden (ei reseptilääkkeet) ostot kerryttävät sinulle ostokertymää. Kertymätaulukon mukainen alennus koskee kaikkia normaalihintaisia vapaakaupan tuotteita (ei itsehoito- tai reseptilääkkeitä). Ostokertymä karttuu ostostesi yhteydessä, kun esität Kela-kortin kassalla. Kun kertymä oikeuttaa alennukseen, saat sen automaattisesti kassalla. Ostokertymä on kalenterivuosikohtainen.

Ostokertymätaulukko ja alennusprosentit 2023

Ostokertymä Alennusprosentti
50 – 100 € 1%
101 – 200 € 2%
 201 – 300 € 3%
 301 – 500 € 4%
 >500 € 5%

Liity kanta-asiakkaaksi

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille.

 • Kanta-asiakkaaksi liittyminen vaatii koko henkilötunnuksen. Apteekissa kanta-asiakkuus osoitetaan Kela-kortilla, ajokortilla tai muulla henkilöllisyystodistuksella.
 • Sopimusehdot

  Hyväksyn, että Asema Apteekki pitää ilmoittamistani tiedoista ja lääkeostoistani rekisteriä. Apteekki voi käyttää antamiani tietoja minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen, sekä lääkitykseni seurantaan. Tietoja ei ilman suostumustani luovuteta muuhun tarkoitukseen. Annan apteekille oikeuden hakea ajantasaiset Kela-korvaustietoni Kela:n sähköisen kyselypalvelun kautta reseptilääkkeitäni noudettaessa. Apteekki säilyttää lääkitystä koskevia tietoja kuluvan ja edellisen kalenterivuoden ajalta sekä perustietojani toistaiseksi. Apteekki sitoutuu poistamaan perustietoni rekisteristä, mikäli ilmoitan lopettavani kanta-asiakkuuteni. Apteekki voi poistaa perustietoni, mikäli en asioi apteekissa viimeisimmän kalenterivuoden aikana. Pidämme oikeuden meistä riippumattomasta syistä johtuviin sääntöjen muutoksiin. Tietosuojaseloste »