Sairaanhoitajan paluu

Olemme erittäin iloisia kun voimme ilmoittaa, että sairaanhoitajan ylläpitämä Terveyspiste avataan jälleen. Koronan takia vuosi 2020 oli hankala monille ja meillä tämä tarkoitti Terveyspisteen sulkemista. Nyt kuitenkin tilanne onneksi on toinen ja haluamme tarjota asiakkaillemme paljon kaivattuja sairaanhoitajan palveluita.

Tuttu sairaanhoitajamme Pauliina aloittaa Terveyspisteessä 8.2. ja hän on paikalla maanantaisin sekä keskiviikkoisin 9 – 15 ja tiistaisin 12 – 18. Ajan pystyy varaamaan  Apteekin puhelimesta Terveyspisteen ollessa suljettu 09 8603 6501 sekä sairaanhoitajan puhelinnumerosta 09 4282 7878.

Jotta pystymme takaamaan kaikille turvalliset olosuhteet, varaamme tavallista enemmän aikaa asiakkaiden välille. Näin pystymme välttämään ruuhkia sekä puhdistamaan toimenpidehuoneen asiakkaiden välillä. Terveyspisteessä edelleen tehdään kaikkia toimenpiteitä. Suuressa kysynnässä on ollut korvahuuhtelut, joita Terveyspisteessä myös tehdään.

Huomioittehan, että Terveyspisteessä ei tehdä koronaan liittyviä sairaanhoitajan toimenpiteitä. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä ei tehdä koronatestauksia eikä koronarokotuksia. Tulethan Terveyspisteeseen ainoastaan terveenä!

Alla vielä tämänhetkinen hinnasto (4.2.2021). Poikkeuksena sairausvastaanotto, johon ei saa tulla, jos koet olevasi sairas/flunssainen.

 

Tervetuloa Pauliinan vastaanotolle.