Kesän selviytymispaketti

Kesä on ihanaa aikaa ja moni viettääkin aikaa paljon esimerkiksi mökillä. Jos mökki on ollut käyttämättömänä talven yli, kannattaa lääkkeet ja voiteet uusia kokonaan. Lääkkeet eivät välttämättä kestä kylmää, jolloin niiden teho saattaa heikentyä tai tuote muuten muuttua. Vanhat lääkkeet voitkin tuoda kätevästi apteekkiin, jolloin ne tulevat kierrätettyä oikein.

Kesällä tarpeeseen mökillä tai kotona voivat olla esimerkiksi biohajoava shampoo, nesteytysjuoma, ihovaurioille tarkoitettu hoitovoide tai hyttyskarkoite. Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi kannattaa muistaa kesällä kyypakkaus, antihistamiinit, särkylääkkeet sekä kortisonivoiteet, unohtamatta aurinkosuojatuotteita.

Vaikka kesä on jo pitkällä niin onneksi lämpimiä päiviä ja valoa vielä riittää. Loppukesään kannattaakin varautua jo täydentämällä kotiin varastoja tai muistaa matkalle mukaan tarvittavat tuotteet. Loppukesä saattaa olla yllättävän lämmin, joten aurinkovoiteet sekä muut helletuotteet kannattaa edelleen muistaa.

Säätä on kovin vaikea ennustaa, mutta hyvä on varautua kaikenlaisiin sääolosuhteisiin. Missä ikinä liikkuukin, mukana kannattaa kaiken varalta olla mielummin liikaa kuin liian vähän tarvittavia tuotteita. Esimerkiksi matkalle on helpompi pakata mukaan maitohappobakteereja kuin lähteä mahdollisen turistiripulin takia lääkäriin.

Kuvassa näkyykin hyviä tuotteita, jotka on helppo pakata matkalle tai vaikkapa mökille mukaan.

Henkilökuntamme toivottaa oikein ihanaa ja toivottavasti aurinkoista loppukesää!