Asema Apteekin joululahjaideat

Joulu alkaa lähestyä, mutta lahjojen hankinta on vielä monella edessä. Olemme koonneet tähän meidän joululahjaideamme, joista löytyy hyödyllisiä lahjoja ihan jokaiselle. Muistathan, että kanta-asiakkaana saat jokaisesta yli 50 euron lääkkeettömästä ostoksesta 5 euron arvoisen etusetelin jonka voit hyödyntää seuraaviin ostoksiin.

WellO2 – suomalainen keksintö hengitysteiden hyvinvointiin

259,00

Keuhkot kuntoon! WellO2 on joka kodin hyvinvointilaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laitteen ainutlaatuinen teknologia on kansainvälisesti patentoitu  ja se perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutukseen. Tästä lahjasta on hyötyä mm. hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, keuhkoahtaumatautia sairastaville, ikääntyneille, urheilijoille tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille.

Apteq-verenpainemittari

94,50

Puuttuuko läheiseltäsi verenpainemittari tai alkaako kymmeniä vuosia sitten hankittu mittari vedellä viimeisiään? Tässä sydämellinen lahjaidea kenelle tahansa <3 Apteq-verenpainemittari on erittäin laadukas ja luotettava täysin automaattinen olkavarsiverenpainemittari koko perheen käyttöön. Real Fuzzy –teknologian ansiosta mittarin käyttömukavuus on erinomainen eikä mansetti purista liikaa. Apteq-verenpainemittari on kliinisesti validoitu, eli sen tarkkuus on varmistettu puolueettomissa kliinisissä tutkimuksissa. Verenpaineen mittaus on erittäin helppoa ja onnistuu yhdellä napinpainalluksella. Tarvittaessa saat haettua edellisten 120 mittauksen tulokset verenpainemittarin muistista. Mittari tunnistaa myös epäsäännöllisen sydämensykkeen.

OMRON E3 Intense -kivunlievittäjä

110,12

Kireät hartiat tai jatkuvaa kolotusta? OMRON E3 Intense on lääkkeetön kivunlievittäjä selälle, olkapäille, nivelille ja lihaksille. Laite perustuu TENS-teknologiaan. TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) on kliinisesti testattu teknologia, joka vähentää lihas- ja nivelkipuja. Kivunlievitys perustuu siihen, että TENS estää kipuviestin kulkua, vapauttaa endorfiineja (luonnollisia kivunlievittäjiä) ja parantaa verenkiertoa (toistuvien lihassupistusten ja lihasten rentoutumisen seurauksena).

Monet terveydenhuollon ammattilaiset, kuten fysioterapeutit ja kivunhoidon asiantuntijat, käyttävät menetelmää yleisesti. Suuren näyttönsä ansiosta laitetta on helppo käyttää ja näppäränkokoinen laite kulkee kätevästi mukana. Myös me Asema Apteekissa olemme testanneet laitetta ja suosittelemme sitä ehdottomasti –  vaikka kipuja ei olisikaan niin tällä saa myös rentouttavan hieronnan!

Ihanat ihonhoitopakkaukset

Haluatko hemmotella läheistäsi ihonhoito- tai kosmetiikkapakkauksella? Meiltä löydät laajan valikoiman lahjapakkauksia, joista ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sopivan vaihtoehdon.

Lämmikettä kylmän kolotuksiin

Vilukissalle lahja hakusessa? Lämpö rentouttaa ja lievittää kipuja. Meillä on paljon erilaisia lämmittäviä tuotteita, kuten vaatteiden alle puettavia angoravillalämmittimiä, ThermaCare -lämpölaastareita, kauratyynyjä sekä kylmille jaloille tarkoitetut Thermoskin Thermal Slippers -lämpösukat.

Asema Apteekki toivottaa kaikille oikein hyvää joulun odotusta!