Apteekkikosmetiikka

Tikkurilan Asema Apteekista löydät upean ja monipuolisen kosmetiikkaosaston. Valikoimiimme kuuluu laadukkaita kosmetiikkasarjoja, jotka tarjoavat laajan kattauksen ihonhoito-, hiustenhoito- sekä värikosmetiikkatuotteita. Meiltä löytyy tuotteita myös herkän ihon hoitoon sekä ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin. Apteekin osaava henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet. Tervetuloa apteekkiimme asiantuntijoiden palveltavaksi!

Kaksi uutta sarjaa valikoimaan! 

Suomalainen Atopik on apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Vegaaninen ja gluteeniton.

CeraVe-tuotesarja tunnetaan koostumuksistaan, jotka sisältävät kolmen tärkeän keramidin yhdistelmän (1, 3 ja 6-II). Keramidit ovat osa ihon luonnollista rakennetta.  Ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty kosteuttava sekä ihon suojamuuria vahvistava ja ihon pintakerroksen uudistumista tukeva tuotesarja.

 

Löydät valikoimastamme lisäksi seuraavat kosmetiikkasarjat:

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Avénen valikoimasta löytyy monipuolisesti tuotteita herkälle iholle sekä ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin.

Tuotesarjan omille sivuille »

Huippuinnovaatioistaan tunnetun LIERACin osaaminen perustuu sen kolmelle perusperiaatteelle – lääketieteellinen asiantuntijuus, tieteellinen uskottavuus sekä tinkimättömyys ja korkea etiikka. Nämä kolme periaatetta ovat ohjanneet jokaista tuotekehitysprojektia yhtiön alkuajoista asti. Vuonna 1975 perustettu LIERAC Laboratories -yhtiö saavutti nopeasti maineen iho-ongelmien ja vanhenevan ihon erikoisasiantuntijana. Tuotteet eivät ole pelkästään äärimmäisen tehokkaita, vaan niissä on sitä ”aitoa ranskalaisuutta”, joka tekee niiden käytöstä myös miellyttävän aistinautinnon.

Tuotesarjan omille sivuille »

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

Idun Minerals on ruotsalainen mineraalimeikkisarja, joka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille. Sarjaan kuuluu laaja valikoima laadukasta värikosmetiikkaa. Sarjaan kuuluu meikkien lisäksi laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine. IDUN Minerals-tuotteet eivät tuki huokosia, vaan antavat ihon hengittää. Tuotteiden koostumuksilla on ihoa hoitava ja rauhoittava vaikutus. Sarjan kaikki meikkivoiteet ja meikkipuuterit koostuvat 100% puhdistetuista mineraaleista eivätkä sisällä talkkia, öljyä, silikonia, hajusteita tai vismuttia. IDUN Minerals- tuotteet ovat erittäin riittoisia ja niillä saa aikaan kauniin ja tasaisen lopputuloksen ihoa ärsyttämättä.

Tuotesarjan omille sivuille »

No Nothing on suomalainen hiustenhoitosarja, joka on kehitetty herkkääkin herkemmille. Tuotteissa ei ole mitään ärsyttävää – vain aineita, joita hiuksesi oikeasti tarvitsevat. No nothing on laadukas ja toimiva, hajusteeton ja väriaineeton hiustenhoitosarja, jonka kaikille tuotteille on myönnetty arvostettu allergiatunnus. Sarja tarjoaa puhdistus- ja hoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, jolloin hiuksesi saavat juuri sitä, mitä ne kaipaavat. Sarjaan kuuluu myös muotoilu- ja viimeistelytuotteet, jotka sopivat hiusten turvalliseen muotoiluun ja viimeistelyyn.

Aco Hud on ruotsalainen yritys, joka valmistaa lääkevalmisteita sekä kosmetiikkatuotteita. Yrityksellä on oma laboratorio, jossa he tekevät tuotekehitystä sekä tutkimustyötä. ACO tuotiin markkinoille 1939 Ruotsin apteekkien omana tuotemerkkinä. Tällä hetkellä ACOn tuotteita myydään kaikissa Pohjoismaissa vain apteekeissa. ACOn tuotteet ovat erityisesti kehitetty pohjoiseen ilmastoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitotuotteet tarjoavat juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. V 10 Plus -sarja yhdistää uusimman teknologian ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteet. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. V 10 Plus -sarjan tähtituotteet ovat 10 erilaista seerumia, joista kukin on räätälöity vastaamaan ihon eri tarpeita.

La Roche-Posay on ranskalainen ihonhoitosarja, joka työskentelee yhteistyössä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa. Sarjan dermatologinen laboratorio yhdistää poikkeuksellisia terveyshyötyjä sisältävän lähdeveden ja herkän ihon asiantuntijoiden kattavan osaamisen. La Roche-Posayn tuotteet ovat kehitetty lääkehoidon täydennykseksi ja niiden tarkoitus on myös rajoittaa joidenkin lääkehoitojen aiheuttamia sivuvaikutuksia iholla. La Roche-Posay tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Lähes jokaisesta Louis Widmer- tuotteesta löytyy valikoimasta sekä hajusteeton että miedosti hajustettu versio.

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

Valikoimastamme löytyvät myös seuraavien kosmetiikkasarjojen tuotteita: