Apteekkikosmetiikka

Tikkurilan Asema Apteekista löydät upean ja monipuolisen kosmetiikkaosaston. Valikoimiimme kuuluu laadukkaita kosmetiikkasarjoja, jotka tarjoavat laajan kattauksen ihonhoito-, hiustenhoito- sekä värikosmetiikkatuotteita. Meiltä löytyy tuotteita myös herkän ihon hoitoon sekä ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin. Apteekin osaava henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat kosmetiikkatuotteet. Tervetuloa apteekkiimme asiantuntijoiden palveltavaksi!

Uutena sarjana valikoimassamme on Jowae. Tuotesarja pohjautuu mehikasviin, josta on saatu kaikkiin tuotteisiin aktiiviaine lumifenoli. Tuotteet pohjautuvat korealaisiin lääkekasveihin.

 

Löydät valikoimastamme lisäksi seuraavat kosmetiikkasarjat:

ACO eli Apotekens Composita on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka tuotiin ensimmäistä kertaa markkinoille 1939. Yrityksellä oma tuotekehityslaboratorio Ruotsissa. ACO tuotteita myydään kaikissa Pohjoismaissa vain apteekeissa. Tuotevalikoimaan kuuluu noin 350 tuotetta. Kylmä ja pohjoinen ilmasto kuivattaa ihoa helposti. ACO on erityisesti kehitetty pohjoismaiselle herkälle ja kuivalle iholle.

ACO tuotesarjan omille sivuille »

Kuvahaun tulos haulle A-derma logoA-Derma sarjan tuotteet pohjautuvat kauraan. Tuotteissa yhdistyy pitkäjänteinen tutkimus ja tuotekehitys. A-Derma tuotteet ovat suunnattu erityisesti herkälle iholle. Tuotteissa käytettävä Rhealba-kaura on luomuviljelty ja se on valittu tuotteisiin sen ainutlaatuisten ihonhoidollisten ominaisuuksien vuoksi. Sarjan kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja ne valmistetaan lääketehtaan standardien mukaan.

A-Derma tuotesarjan omille sivuille »

 

Kuvahaun tulos haulle atopik logo

Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle. Tuotteiden raaka-aineet valitaan huolellisesti ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tehokkuus tuotteissa perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Muita tuotteissa käytettyjä vaikuttavia aineita esiintyy iholla luonnostaan, joten tuotteet soveltuvat hyvin myös herkälle iholle. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia ja gluteenittomia.

Atopik tuotesarjan omille sivuille »

 

Kaikki Avène-ihonhoitosarjan tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Avène-lähdeveden terveysvaikutuksista on julkaistu noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Avénen valikoimasta löytyy monipuolisesti tuotteita herkälle iholle sekä ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin.

Avène tuotesarjan omille sivuille »

 

Kuvahaun tulos haulle cerave logo

Cerave tuotesarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Tuotesarja sisältää kolmea eri keramidia. Keramidit ovat ihossa luonnostaan olevia lipidejä, jotka säilyttävät kosteuden iholla. Keramidien lisäksi tuotteissa on erilaisia rasvahappoja sekä muita lipidejä, mitkä vahvistavat ihon luonnollista suojaa. MVE-teknologian ansiosta tuotteesta vapautuu iholle vähitellen 24 tunnin ajan kosteutta. Näin iho pysyy pehmeänä koko päivän.

Cerave sarjan omille sivuille »

 

Favora sisältää tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia. Tuotteet eivät sisällä hajusteita tai väriaineita. Sarjan tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti allergiset, herkkäihoiset, astmaatikot ja tuoksuyliherkät. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Favora tuotesarjan omille sivuille »

 

IDUN Minerals on ruotsalainen mineraaleihin pohjautuva meikkisarja. Tuotteisiin on valittu tarkoin puhtaita raaka-aineita sopimaan kaikille ihotyypeille. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa. IDUN Minerals-tuotteet ovat erittäin riittoisia ja niillä saa aikaan kauniin ja tasaisen lopputuloksen ihoa ärsyttämättä. Sarjaan kuuluu meikkien lisäksi laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.

IDUN Minerals sarjan omille sivuille »

 

Jo 40 vuoden ajan Lierac on ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Lierac-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Tuotteet ovat sekä ylellisiä että aistikkaita. Tuotevalikoimasta löytyy tuotteet niin naisille kuin miehillekin. Sarjaan kuuluu monipuolisesti kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita.

Lierac sarjan omille sivuille »

 

La Roche-Posay on ranskalainen ihonhoitosarja, joka työskentelee yhteistyössä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa. Sarjan dermatologinen laboratorio yhdistää poikkeuksellisia terveyshyötyjä sisältävän lähdeveden ja herkän ihon asiantuntijoiden kattavan osaamisen. La Roche-Posayn tuotteet ovat kehitetty lääkehoidon täydennykseksi ja niiden tarkoitus on myös rajoittaa joidenkin lääkehoitojen aiheuttamia sivuvaikutuksia iholla. La Roche-Posay tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

La Roche-Posay sarjan omille sivuille »

 

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Lähes jokaisesta Louis Widmer- tuotteesta löytyy valikoimasta sekä hajusteeton että miedosti hajustettu versio.

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitotuotteet tarjoavat juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. V 10 Plus -sarja yhdistää uusimman teknologian ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteet. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. V 10 Plus -sarjan tähtituotteet ovat 10 erilaista seerumia, joista kukin on räätälöity vastaamaan ihon eri tarpeita.

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Vichy sarjan omille sivuille »

 

Valikoimastamme löytyvät myös seuraavien kosmetiikkasarjojen tuotteita:

Kuvahaun tulos haulle ducray logo
Kuvahaun tulos haulle fillerina logo
Aiheeseen liittyvä kuva